Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Konferences “Microsoft Inspire 2023” kopsavilkums | AI transformācija

Autors: Tõnis Tikerpäe Datums: 04.08.2023

Uzņēmums Primend ir atzīts par 2023. gada Microsoft Gada partnera balvas ieguvēju Igaunijā. Lai atzīmētu šo sasniegumu, Microsoft uzaicināja mūs apmeklēt savu ikgadējo konferenci “Inspire 2023”. Mūsu Microsoft mākoņrisinājumu attīstības vadītājs Tõnis Tikerpäe apkopojis visvērtīgāko informāciju un atziņas, ko ieguvis konferencē.

Visnozīmīgākais “Microsoft Inspire 2023” vēstījums noteikti ir mākslīgā intelekta jeb AI (artifical intelligence) transformācija. Tādēļ aplūkosim dažus interesantus gan esošos, gan drīzumā gaidāmos  pakalpojumus, kas tiek nodrošināti ar AI funkcionalitāti. Jāpiezīmē, ka Microsoft terminoloģijā visi ar AI saistītie pakalpojumi tiek dēvēti par Copilot jeb “otro pilotu”.

Microsoft 365 Copilot
Microsoft 365 Copilot ir kā draudzīgs asistents, kas palīdz datordarbus veikt gudrāk un operatīvāk. Tas izmanto viedās tehnoloģijas, lai sniegtu rekomendācijas, kamēr Tu raksti e-pastus, veido dokumentus vai veic citus uzdevumus. Tas var ieteikt vārdus, frāzes un pat veselus teikumus, ietaupot laiku un atvieglojot darbu. Iedomājies, ka Tev blakus ir izpalīdzīgs partneris, kas gādā par to, lai Tu vari paveikt darbus vislabākajā iespējamajā veidā!Tõnis Tikerpäe

Kā Microsoft Copilot var jums palīdzēt programmās, kuras jau izmantojat:

Word: Microsoft Copilot palīdz jums izveidot kopsavilkumus, sastādīt un rediģēt dokumentus. Tas arī sniedz noderīgus ieteikumus, lai uzlabotu jūsu rakstīšanas prasmes.
Excel: Excel Copilot palīdz jums iegūt jaunas zināšanas, vizualizēt datus pievilcīgi, identificēt datu modeļus un izveidot Python darbplūsmas.
PowerPoint: Copilot funkcija PowerPoint pārvērš jūsu idejas par visaptverošām prezentācijām, izmantojot dabisku valodu. Copilot spēj arī sagatavot kopsavilkumu par garām prezentācijām.
Outlook: Copilot priekš Outlook palīdz organizēt jūsu iesūtni. Turklāt tas apkopo sarunas un sniedz ieteikumus par to kā sagatavot atbildes jūsu partneriem un klientiem.

Power Automate Process Mining
Tas ir vieds Microsoft rīks, kas analizē uzņēmumā veiktā darba un biznesa procesu efektivitāti. Tas izmanto īpašu tehnoloģiju, lai izpētītu un zīmētu grafikus, kuros atspoguļoti visi darbinieku veiktie soļi, uzdevumu izpildes un finalizēšanas veidi. Tādējādi tas palīdz uzņēmumam atrast vājās vietas, kuras nepieciešams uzlabot, lai darbi noritētu vieglāk, ātrāk un efektīvāk.

PowerApps Copilot
PowerApps Copilot ir kā vērtīga saruna ar viedo asistentu, kas palīdz izveidot lietotni. Šīs sarunas procesā tiek gan ieteiktas, gan papildinātas lietotņu izstrādātājiem paredzētās programmēšanas koda komandas, padarot lietotņu izstrādi ātrāku un vienkāršāku.

Bing Chat Enterprise
Tas ir Microsoft izveidots saziņas rīks, kas palīdz uzņēmuma darbiniekiem sarunāties un dalīties ar informāciju. Tā ir kā īpaša čata lietotne, kas paredzēta tikai darbam. Tas ļauj darbiniekiem viegli sūtīt ziņas, veikt videozvanus un sadarboties projektos, padarot grupu darbu vienmērīgāku un operatīvāku.

Microsoft Security Copilot
Šis ir pirmais drošības risinājums, kas ļauj aizsardzības mehānismiem darboties AI ātrumā un mērogā. Tas apvieno uzlaboto plašo valodu modeli jeb LLM (no angļu val. – large language model) ar Microsoft drošības modeli. Savukārt šis, specifiski uz drošību fokusētais, modelis aptver arvien plašākus prasmju kopumus drošības pasākumu veikšanai. Potenciālo draudu noteikšanai tiek izmantota unikālā un globālā Microsoft draudu izlūkošanas centra informācija, turklāt un katru dienu tiek izanalizēti vairāk nekā 65 triljonus signālu. Tā kā Microsoft Security Copilot darbojas hipermēroga platformā Azure, tas nodrošina arī uzņēmuma līmeņa drošību un privātuma noteikumu ievērošanu.

Github Copilot 
Tas ir progresīvs kodēšanas rīks, ko izveidojis Microsoft piederošais GitHub. Tas ir gandrīz kā darboties komandā ar savu draugu, kopā kodējot, tikai šis draugs tiek darbināts ar mākslīgo intelektu. Tas palīdz kodu uzrakstīt ātrāk, turklāt ar mazāku kļūdu skaitu. Šis rīks gan rekomendē koda fragmentus, gan pabeidz koda rindas izstrādātāja vietā, izprotot kontekstu un balstoties uz miljoniem modeļu, kas publiski pieejami kodu krātuvēs. Tas padara kodēšanu efektīvāku un patīkamāku, atvieglojot izstrādātājiem programmatūras izveidi un risinājumu meklēšanu dažādām kodēšanas problēmām.

Viva Copilot 
Rīks, kas izmanto jaunākās paaudzes AI, lai darbu veiktspēju padarītu ātrāku, ar iesaistes un produktivitātes palīdzību uzlabojot biznesa rezultātus un sasniegumus.

Microsoft Sales Copilot 
Tas ir pasaulē pirmais AI asistents, kas izmantojams gan klientu attiecību pārvaldībai (CRM), gan uzņēmuma resursu plānošanai (ERP), kas darbojas arī Microsoft Power Platform.

Windows Copilot
Centralizēts AI atbalsta rīks, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību lietotājiem atvieglo un efektivizē darbu ar Windows sistēmu.

Azure OpenAI 
Tagad pieejams arī Rietumeiropas datu centrā, Azure OpenAI ir īpašs, Microsoft nodrošināts pakalpojums, kas ļauj izstrādātājiem savās lietojumprogrammās izmantot jaudīgu mākslīgo intelektu. Tas ir kā gudrs un zinošs palīgs, kurš spēj saprast un reaģēt arī uz tādām lietām kā valoda un attēli. Izmantojot Azure OpenAI, izstrādātāji var veidot lietotnes viedākas un zināmā mērā pat pārsteidzoši revolucionāras.

Sales Copilot 
Tas ir uz lomām balstīts Copilot rīks, specifiski paredzēts pārdevējiem. Tas nodrošina iespēju palielināt produktivitāti un personalizēt katru mijiedarbību ar klientu, kas attiecīgi spēj veicināt lielāku skaitu noslēgto darījumu. Tas ir paredzēts kā pārdevēja asistents, un ir pieejams ikdienā izmantotajos rīkos, tādos kā Outlook, Microsoft Teams, Dynamics 365 Sales, kā arī tas ir savienojams ar citām CRM sistēmām, piemēram, Salesforce.

Partneriem būs pieejama jauna Microsoft AI mākoņrisinājumu programma un divi jauni specializētie piedāvājumi: Inteliģentā automatizācija (Intelligent Automation) un Biznesa inteliģence (Business Intelligence).

Reģistrējieties Microsoft 365 Copilot tiešsaistes semināram.

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem