Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Ātrāka pāreja uz hibrīddarba modeli

Autors: Mārtiņš Jurjāns Datums: 17.09.2021

Ātrāka pāreja uz hibrīddarba modeli

Microsoft ir paziņojis par jaunām iespējām risinājumā Microsoft 365, Teams un Microsoft Vivas, kas ļauj mūsu klientiem gūt panākumus jaunajā hibrīddarba laikmetā. Jauno produktu vidū ir Fluid komponenti, kas šā gada beigās tiks ieviesti Teams, Outlook, OneNote un Whiteboard programmatūrās; Microsoft Teams istabas un sanāksmju pakalpojumi; jaunais Whiteboard pakalpojums, kā arī jaunās labsajūtas funkcijas Microsoft Viva Insights risinājumā, kas ietver meditācijas, koncentrēšanās režīmu un klusā laika iestatījumus.

Daudziem uzņēmumiem ir jāpielāgojas jaunajai darba videi, un Microsoft šeit sniedz palīdzīgu roku, piedāvājot produktus, kas darbiniekiem ļauj panākt vislabākos rezultātus. Microsoft 365 un Office 365 funkcija Audio Conferencing ļauj lietotājiem pievienoties sapulcei, iezvanoties pa telefonu. Ar Audio Conferencing palīdzību sapulcē ar telefona starpniecību var piedalīties līdz 250 dalībnieku.  Iezvanīšanās ir lieliska iespēja tiem lietotājiem, kuri ir kustībā un nevar sapulcē piedalīties, izmantojot klēpjdatorā vai mobilajā ierīcē esošo Microsoft Teams. Šis ir arī lielisks risinājums slikta interneta savienojuma un audiosapulču gadījumā u.tt. Funkcija Audio Conferencing ir jāiestata tikai tiem cilvēkiem, kuri sapulces organizē vai vada. Sapulces dalībniekiem nav nepieciešama atsevišķa licence vai kādi citi iestatījumi. 

Ar Microsoft 365 Business Voice palīdzību mazajiem un vidēja izmēra uzņēmumiem ir viegli pārvērst Microsoft Teams par jaudīgu un elastīgu telefonu sistēmu. Tas aizstāj parastos telefona sakaru sniedzēju pakalpojumus un galda telefonu sistēmas, kuru pārvaldīšana var būt sarežģīta un dārga. Iestatīt var gan maksas, gan arī bezmaksas numurus un zvanīšanas izvēlnes, lai, piemēram, zvanītāji varētu piezvanīt nepieciešamajai nodaļai un lai varētu izmantot funkciju Audio Conferencing dažādu sapulču organizēšanai. Lietotājiem var pat piešķirt telefona numurus, kurus var izmantot saziņai ar tiem. Zvanīšana citiem Microsoft Teams lietotājiem ir bez maksas, bet ja vēlaties, lai lietotāji varētu piezvanīt arī uz parastajiem telefoniem, un jums vēl nav telefona pakalpojuma sniedzēja, tad ir jāiegādājas zvanīšanas pakete.

Neatkarīgi no jūsu fiziskās sapulču telpas izmēra Microsoft Teams istabu ierīces pārvērtīs to par elastīgu, iekļaujošu zāli. Lai sapulces būtu efektīvas un sniegtu rezultātus, ir nepieciešamas viedierīces. Sniedziet cilvēkiem iespēju veiksmīgai sadarbībai no jebkuras vietas. Microsoft Teams istabas ļauj darbiniekiem pieslēgties specifiskām sapulču telpām jūsu birojā, pat ja tie fiziski tur neatrodas. 

Tā kā mūsu klienti pieņem būtiskus lēmumus par hibrīddarba risinājumiem jau šodien, mums ir vairāki piedāvājumi, kurus iespējams izmantot, pārejot uz hibrīddarba modeli.

  • Paketes Enterprise Agreement (EA) klienti līdz abonementa perioda beigām var bez maksas izmantot funkciju Audio Conferencing. *
  • Paketes Cloud Solution Provider (CSP) klienti vienu gadu var bez maksas izmantot funkciju Audio Conferencing. *
  • Paketes CSP klientiem papildus piedāvājam uz vienu gadu 25 procentu atlaidi risinājumam Microsoft 365 Business Voice ar zvanīšanas paketi un 33 procentu atlaidi risinājumam Microsoft 365 Business Voice bez zvanīšanas paketes. *
  • Pakešu EA un CSP klienti saņems 30 procentu atlaidi Microsoft Teams Rooms Standard un Microsoft Teams Rooms Premium licencēm. **

* Piedāvājums ir spēkā līdz 31.12.2021.
** Piedāvājums ir spēkā līdz 31.12.2021. un sniedz klientiem iespēju saņemt papildu vērtību, kombinējot dažādus pakalpojumus.

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem