Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Trīs veidi, kā attālināto darbu padarīt drošu un produktīvu

Autors: Mārtiņš Jurjāns Datums: 16.03.2021

Tā kā attālinātais darbs kļūst aizvien izplatītāks, arvien svarīgāk ir nodrošināt darbiniekiem iespēju būt produktīviem, strādājot no jebkuras vietas.  Vienlaikus nedrīkstat aizmirst par drošību.  Šie mērķi viens otru patiesībā papildina: drošs darbs ir produktīvs darbs.  Ar pareizu tehnoloģisko pieeju ir iespējams aizsargāt datus, ierīces un programmas, kā arī minimizēt drošības pasākumu ietekmi uz darbiniekiem un atvieglot IT speciālistu darbu.

Droša attālinātā darba izaicinājumi

 Attālināta piekļuve programmām: Tradicionālā, uz VPN balstītā piekļuve programmām paredz uzticēšanos, pamatojoties uz atrašanās vietu, un var negatīvi ietekmēt gan drošību, gan produktivitāti.
Kā nodrošināt nevainojamu piekļuvi, uzturot augstu aizsardzības līmeni?
 Ierīču un programmu pārvaldība: Darbiniekiem, kas strādā attālināti, ir jānodrošina iespēja būt produktīviem, strādājot no dažādām ierīcēm. IT savukārt ir jāredz, kuras programmas tiek izmantotas, un jāspēj kontrolēt sensitīvos datus. Kādā veidā ir iespējams vienkāršot sarežģītu ierīču un programmu ekosistēmu pārvaldību?
 Datu aizsardzība: Apstākļos, kad darbinieki piekļūst programmām un informācijai attālināti, tradicionālās, uz perimetru balstītās drošības metodes nav piemērotākais risinājums. Kā pasargāt uzņēmuma resursus neatkarīgi no to atrašanās vietas?

Attālināta piekļuve programmām

Atteikšanās no VPN balstītās piekļuves ļauj darbiniekiem nodrošināt rīkus ar augstu drošības un veiktspējas pakāpi. Azure Active Directory (Azure AD) vienkāršā pieteikšanās ir ērta un droša. Programmām ir iespējams piekļūt ar vienu klikšķi vienalga, vai tās atrodas datorā vai mākonī.
 Viena identitāte, tūkstošiem programmu 
 Nav nepieciešams VPN
 Darbojas dažādās ierīcēs
Azure AD nosacītā piekļuve ir vieds risinājums drošībai, kas pielāgojas jebkurām vajadzībām. Nosacītā piekļuve automātiski piemēro uz kontekstu balstītu kontroles līmeni, izmantojot informāciju par ierīci, atrašanās vietu, lietotāja lomu, risku un citiem faktoriem.
Pieteikšanās no neparastas atrašanās vietas aktivizē daudzfaktoru autentifikāciju. Ja autentifikācija ir izdevusies, tad tiek apstiprināts lietotāja ID, pretējā gadījumā pieteikšanās tiek bloķēta. 

Ierīču un programmu pārvaldība

No tradicionālajiem uzņēmuma stacionārajiem datoriem līdz mobilajām ierīcēm, kas pieslēdzas, izmantojot mākoni, modernie risinājumi apvieno drošību un pārvaldību, vienkāršojot atbalstu attālināti strādājošiem darbiniekiem.

Ierīču pārvaldības unificēšana (Microsoft Endpoint Manager)

Tradicionālie, stacionārie datoru pārvaldības risinājumi un uzlabotie, uz mākslīgo intelektu balstītie mākoņrīki ir apvienoti vienā risinājumā.
Datu aizsardzība jebkurā ierīcē nodrošina nepārtrauktu produktivitāti, pasargājot uzņēmuma datus gan darba, gan privātajās ierīcēs: 

 Microsoft Intune pārbauda ierīces atbilstību prasībām
 Azure AD aktivizē nosacītās piekļuves politiku, pamatojoties uz ierīces statusu
 Programmām un pakalpojumiem var piekļūt, tikai izmantojot prasībām atbilstošas ierīces

Uzņēmuma resursu aizsardzība

Iespēja piekļūt biznesam nozīmīgiem datiem, nepaaugstinot drošības risku, ietver sensitīvo datu pārvaldību un aizsardzību (Microsoft informācijas aizsardzība). 

Piekļuves kontrole mākoņprogrammām (Microsoft mākoņprogrammu drošība) ļauj:
 Noteikt, kuras programmas cilvēki izmanto; 
 Novērtēt riska līmeņus un atbilstību;
 Identificēt neparastas darbības mākoņprogrammās.

Uzņēmuma resursu aizsardzība (Microsoft Defender apdraudējuma uzlabotā aizsardzība + Office 365 apdraudējuma uzlabotā aizsardzība) ļauj:
 Atklāt un mazināt galapunktu ievainojamības un neatbilstības problēmas;
 Samazināt uzbrukuma virsmu, lai nostiprinātu savas sistēmas un regulētu potenciāli ļaunprātīgu IP adrešu, domēnu un URL piekļuvi;
 Automatizēt apdraudējumu izmeklēšanas un novēršanas procesu;
 Aizsargāt lietotājus pret pikšķerēšanu un ļaunprogrammatūru uzbrukumiem.

Ļaujiet saviem darbiniekiem būt produktīviem jebkurā vietā

Efektīva, mūsdienīga darbavieta prasa ļoti drošu attālinātu piekļuvi programmām un datiem, neatkarīgi no ierīces un atrašanās vietas. Microsoft sniedz pilnīgu rīku un risinājumu komplektu, kas nodrošina produktivitāti, strādājot jebkurā vietā.

Ja vēlies uzzināt vairāk par drošības risinājumiem, reģistrējies vebināram vai skaties tā ierakstu šeit.

Pieraksties jaunumiem!

 

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem