Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Lenovo paceļ sapulces jaunā līmenī 

Autors: Mārtiņš Jurjāns Datums: 09.06.2021

Lenovo paceļ sapulces jaunā līmenī 

Lenovo Smart Collaboration viedie risinājumi rada modernu darba vidi un veicina sadarbību vienotā komandā vienalga, vai izveidojot hibrīda darbavietas vai sniedzot darbiniekiem lielāku brīvību. Viedie risinājumi atbalsta inovatīvu domāšanu, kā arī ceļ komandas darba produktivitāti. 

ThinkSmart Bar 

  • Sertificēts Microsoft Teams istabām un ir savietojams arī ar Zoom istabām
  • Īpaši izstrādāts videokonferencēm, kas balstās uz sapulču istabām 
  • Iespējams savienot ar datoru vai izmantot kā atsevišķu pašregulējošu ierīci
  • Biznesa klases soundBar skaļrunis, kas nodrošina lielisku skaņas kvalitāti un mērogojamību
  • Citviet esošiem sapulces dalībniekiem tiek radīts iespaids, it kā tie atrastos ar runātāju vienā telpā. 

LIELISKA SKAŅA 

Pārliecinieties, lai zvanu un videokonferenču laikā viss būtu dzirdams skaļi un skaidri. Četri ThinkSmart Bar stereo skaļruņi nodrošina tādu skaidrību kā dzīvē un intensitāti līdz 97 dB. Četri integrētie mikrofoni, kuri veido staru, pateicoties 180 grādu platleņķa sistēmai, uzlabo sapulču telpas vai mājas biroja skaņu. Turklāt integrētā digitālā signāla procesora (DSP) trokšņa mazināšanas sistēma novērš traucējošu atbalsi un fona troksni. 

LIELISKA MĒROGOJAMĪBA 

ThinkSmart Bar ir piemērots dažāda izmēra telpām, sākot ar nelielām sapulču telpām un mājas birojiem un beidzot ar sapulču zālēm. Risinājumam, kas domāts īpaši lielai telpai, ir pieejami divi papildu satelīta mikrofoni ar 6 m vadu. 

VIENKĀRŠA INTEGRĒŠANA 

ThinkSmart Bar sver tikai 1,9 kg, un to var turētu uz galda, vai arī piestiprināt pie sienas vai plaukta. Tā stilīgais dizains un savietojamība ar Microsoft Teams un Zoom istabām nozīmē to, ka tas iederēsies jebkurā vidē. To ir iespējams vienkāršā veidā integrēt ar datoru vai izmantot kā atsevišķu ierīci. 

Ekrānu, kameru, klēpjdatoru un mikrofonu ir iespējams iegādāties atsevišķi. 

ThinkSmart Cam 

Uzņēmumi visā pasaulē aizvien vairāk saskaras ar jautājumu, kā apvienot lielu skaitu darbinieku, kas katrs atrodas kur citur. Daži darbinieki vēlas atgriezties birojā, bet citi vēlas turpināt strādāt no mājām, tāpēc ceļā uz veiksmi būtisku lomu spēlē viedi sadarbības instrumenti un līdzekļi. Vienalga, vai ThinkSmart Cam tiek savienots ar kādu no ThinkSmart ierīcēm, piemēram, ThinkSmart Hub vai ThinkSmart Edition Tiny, vai arī tiek lietots kā atsevišķa ierīce, tas uzlabos sapulču telpu produktivitāti un radīs dalībniekiem sajūtu, it kā tie atrastos vienā telpā. ThinkSmart Cam ir video sadarbībai domāta biznesa klases AI viedkamera, kurai ir sertificēta savietojamība gan ar Microsoft Teams, gan arī Zoom platformu. Pateicoties augstajai izšķirtspējai, plašajam skata leņķim un tādām viedajām funkcijām kā automātiskajai ievietošanai kadrā, automātiskajam zūmam un baltās tāfeles uztverei, ThinkSmart Cam ir gudra izvēle, kas palīdz ērti un efektīvi apvienot kā birojā, tā citviet strādājošus darbiniekus. 

OPTIMIZĒTAI SADARBĪBAI VIDEOKONFERENČU LAIKĀ 

Pateicoties plašajam skata leņķim, ThinkSmart Cam spēj parādīt attēlā visu nepieciešamo, gan atrodoties mājas birojā vai nelielā sapulču telpā, gan arī vidēja vai liela izmēra konferenču zālē. Kameras augstā izšķirtspēja un kadru ātrums (pie ātruma līdz 4K - 30 kadri sekundē, bet pie ātruma 1080p - 60 kadri sekundē) ļauj izvairīties no attēla aizkavēšanās un kropļojumiem, savukārt augstais dinamikas diapazons nodrošina lielāku kontrastu, spilgtas krāsas un skaidru attēlu pat vājā apgaismojumā.  

IETVER MĀSKLĪGO INTELEKTU 

Integrētais virtuālais procesors (VPU) ar konferenču funkcijām, kas ietver mākslīgo intelektu, * ļauj ThinkSmart Cam kamerai automātiski iezūmēt un ievietot kadrā objektus, nodrošinot dabiskāku videokonferenci. Aktīvā runātāja uzraudzība nodrošina fokusēšanos uz sarunu, bet baltās tāfeles uztvere piešķir interaktivitāti, atbalstot dabisku sadarbību un nodrošinot patiesi produktīvas sapulces. Turklāt cilvēku saskaitīšanas funkcija nodrošina iestādēm un IT komandām datus par telpas izmantošanu. 

VIENKĀRŠA INTEGRĒŠANA 

Pateicoties kompaktajai un vieglajai uzbūvei, kā arī sertificētai savietojamībai ar Microsoft Teams un Zoom istabām, ThinkSmart Cam lieliski iederas jebkurā mūsdienīga biroja interjerā, jo to var ērti uzstādīt kā atsevišķu ierīci, piestiprināt pie sienas vai novietot uz televizora. 

ThinkSmart View

ThinkSmart View, kura darbības pamatā ir ērti lietojamā platforma Microsoft Teams, ļauj darbiniekiem nezaudēt darba produktivitāti savos datoros, vienlaikus šī viedā biroja ierīce palīdz organizēt videokonferences, satura skatīšanu un daudz ko citu. Sākot ar vadības telpām, līdz attālinātiem birojiem, beidzot ar kopīgām zonām, ThinkSmart View pārveidos gan darbinieku individuālo darbu, gan sadarbību, nodrošinot ierīci, kas darbojas labāk, izmantojot kopā ar viņu personālajiem datoriem.  

Izmantojot tādas funkcijas kā, piemēram, Microsoft Teams sapulces sākšanu ar vienu pieskārienu, kas ietaupa laiku, un citas vienmēr aktīvās iespējas, ThinkSmart View palīdzēs jūsu darbiniekiem paveikt vairāk darba dienas laikā. Sasaistot pārī ar datoru, ThinkSmart View var izmantot balss un video zvanu veikšanai, satura skatīšanai un citām iespējām, tā atbrīvojot datoru piezīmju pierakstīšanai vai citiem darbiem.  

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem