Mēs izmantojam trešo pušu sīkfailus mārketinga nolūkiem un ar mērķi uzlabot Tavu lietotāja pieredzi. Par sīkfailu izmantošanu un iespējām tos pārvaldīt vari uzzināt, klikšķinot uz pogas "Privātuma politika".

Aicinām visus aktīvi kustēties!

Autors: Datums: 17.11.2021

Tagad, kad zelta rudens ir klātesošs vairs tikai mūsu atmiņās un telefona bilžu galerijās, un arvien spēcīgāk piezogas sajūta, ka iestājusies polārā nakts, ir īstais brīdis pārlūkot vasarā piedzīvoto. Tad nu šodien parunāsim par veselīgu dzīvesveidu. Jau divas reizes esam rīkojuši soļu sacensības, kurās mūsu uzņēmuma darbinieki no visām trim Baltijas valstīm soļo kopā – pastaigās vai skrējienos. Uh, cik jaudīgs bija tas sacensības gars, kas dzirksteļoja visās komandās! 

Discgolf put

Mēs iepriekš esam atbalstījuši dažādus projektus un pasākumus, saistībā ar sportu, veselības aprūpi un tīrāku vidi, piedaloties brīvprātīgajā darbā, dāvinot savus pakalpojumus un nākot talkā citos dažādos veidos. Lai atbalstītu Primend kopienas veselību, šovasar nolēmām sponsorēt disku golfa klubu DG Massive. Šī gada sezonai veiksmīgi noslēdzoties, nedaudz atskatīsimies uz tās norisi. 

Vieniem disku golfs ir jautra izklaide, citiem – profesionāls sporta veids. Noteikumi ir līdzīgi kā klasiskajā golfā, bet nūju un bumbiņu vietā tiek izmantoti diski (jeb lidojošie šķīvīši, kuri jātrāpa stiepļu grozos). Disku golfa laukumi ir vidēji 2 km gari, taču, tā kā diski ne vienmēr lido pa perfektu trajektoriju, reizēm nākas noiet daudz garāku posmu, reizēm pat dubultojot trases garumu. 

Mazliet parēķināsim. DG Massive klubā ir 12 biedri, kuri startējuši sešos turnīros. Sestais bija visgarākais, ar kopīgi nostaigātiem ≈1,3 miljoniem soļu. Tagad salīdzināsim tos ar Primend izaicinājuma dalībnieku septembra soļiem. Soļu sacensībās piedalījās 37 darbinieki, kopā veicot 8,7 miljonus soļu. Veicot dažus matemātiskos aprēķinus, sanāk, ka 12 Primend sacensību biedri mēnesī nogāja (vai noskrēja) vidēji 2,8 miljonus soļu. Tas, savukārt, nozīmē, ka DG Massive kluba biedri pavisam viegli mūs pārspētu, ja viņi katru dienu dotos laukumā mētāt lidojošus diskus. Vai varbūt tā ir viela pārdomām un pavasarī Primend censoņiem vienkārši jāpiešķir daži diski? 

Discgolf throw

Lai nu kā, ir patīkami redzēt, ka pārvietošanās svaigā gaisā cilvēkus iepriecina un uzmundrina. Aktīvi vingrinājumi palīdz uzturēt formā garīgo un fizisko veselību, tāpēc patiesībā jau lieti noder jebkura aktīva kustība. 

Lai izdodas trāpīt mērķī diskus un sakrāt daudz soļu! 

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem