Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Iepazīstieties ar Surface Laptop Go un Surface Pro X biznesam

Autors: Mārtiņš Jurjāns Datums: 30.11.2020

Iepazīstieties ar Surface Laptop Go un Surface Pro X biznesam!

Doma par strādāšanu un mācīšanos no mājām, kas kādā brīdī šķita īslaicīga, daudziem no mums nu sāk kļūt par ilgtermiņa risinājumu. Neatkarīgi no tā, vai jūsu pārvietošanās notiek pa māju vai pāri visai pilsētai, personīgajam datoram joprojām ir būtiska loma mūsu sasaistē ar darbu, skolu un dzīvi - un katram ģimenes loceklim tas ir nepieciešams.

Surface Laptop Go

Surface Laptop Go nodrošina ideālu gaumes, veiktspējas un akumulatora darbības laika līdzsvaru visvieglākajā un pieejamākajā Surface klēpjdatorā, kāds līdz šim radīts. 

Lietojiet būtiskākās lietotnes ar 10. paaudzes i5 Intel® Core ™ procesoru
Tur līdzi jūsu ikdienai ar līdz pat 13 stundām ilgu akumulatora darbības laiku
Ērti pārnēsājams – sākot no 1.11 kg un tikai 15.69 mm plāns
Izskatieties lieliski jebkurā videozvanu apgaismojumā ar HD kameru

 

 

 

 

 

Gaume un produktivitāte veido lielisku tandēmu

Tam ir skaists 12,4 collu skārienekrāna PixelSense displejs, teicamas precizitātes skārienpaliktnis un pilna izmēra tastatūra ar 1,3 mm taustiņu kustību precīzai un ērtai rakstīšanas pieredzei. Gludais, pludinātu līniju dizains pieejams ar trīs izturīgām un īpaši vieglām metāla apdarēm: Ice Blue, Sandstone un Platinum. Visas Surface Laptop Go konfigurācijas rada mirklīgu un ātru iespaidu. Ar līdz pat 13 stundu ilgu akumulatora darbības laiku un Fast Charging (ātras uzlādes) opciju, tas teicami tiks līdzi jūsu ikdienas ritmam.

Neatkarīgi no tā, vai jūs mācāties vai strādājat, visticamāk, jūs kameru, skaļruņus un mikrofonus izmantojat biežāk nekā jebkad agrāk. Surface Laptop Go ir iebūvēta 720p HD kamera un Studio Mics, lai kolēģi un klasesbiedri jūs redzētu un dzirdētu pavisam skaidri. Omnisonic skaļruņi un Dolby Audio iepriecina ar brīnišķīgu skaņas kvalitāti - neatkarīgi no tā, vai veicat videozvanu, skatāties filmu, klausāties mūziku vai darāt ko citu.

Surface Pro X biznesam

Īpaši plāns un vienmēr gatavs darbam

Pārspējat gaidītās cerības ar īpaši ātru, vienmēr gatavu darbam – Surface Pro X. Esiet soli priekšā ar mūsu plāno 2-in-1, kas nodrošina mobilitāti, ilgu akumulatora darbības laiku un svarīgākos rīkus, uz kuriem paļauties.

Piešķiriet krāsu savai darba dzīvei

Izvēlieties klasisko Matte Black vai jauno Platinum kopā ar jauno Surface Pro X Signature Keyboard* ledus zilā (Blue Ice), magoņu sarkanā (Poppy Red) vai platīna (Platinium) krāsā.

Attālināts darbs nenozīmē kompromisu attiecībās ar klientiem
Koncentrējieties uz klientiem, nevis uz savu datoru. Izmantojiet rīkus, kas palīdz jums strādāt pēc iespējas labāk - sākot ar skārienjūtīgu planšetdatoru, kam ieslēgta darbība ar irbuli, līdz pat pārnēsājamai studijai vai klēpjdatoram ar pilnu tastatūru, kas savienots ar ārējiem displejiem. Esiet redzams un dzirdams videozvanos un virtuālajās sapulcēs ar dual far-field Studio Mics, priekšējo 5,0 MP HD kameru un Eyes Contact.

Uzticams, drošs un vienmēr savienots ar zibenīgi ātru 4G + LTE
Ilga bezstrāvas jauda ar akumulatora darbības laiku līdz 15 stundām
Vairāk vietas ekrānā ar 13” skārienekrānu no malas līdz malai
Ņemot to līdzi - 7.3 mm plāns un sākot no 0.77kg

 

 

 

 

 

APSKATĪT VISU PRODUKTU LĪNIJU ►

 

Pieraksties jaunumiem!

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem